profielfoto Leander van Iersel

Leander van Iersel

Ik ben een creatieve, resultaatgerichte multimedia designer met 5 jaar ervaring in de grafische branche. Ik woon in Tilburg. In mijn vrije tijd sport ik graag, volg tutorials op internet en volg de laatste ontwikkelingen op gebied van internet en webdesign trends.

Ik heb Netwerkbeheer & Communicatie gestudeerd en de Bachelor ICT Multimedia Design gevolgd aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Deze studie leidt op tot de Creatieve Multimedia Designer die ik nu ben. Ik heb stage gelopen bij Visualitys in Udenhout.

Na mijn studie heb ik gewerkt als Webdesigner bij de webshop Kinderkleding-tekoop.nl en als Creative Multimedia Designer bij Boerderij-IJs.

In 2005 besloot ik de website Fijn Design op te richten, want voor een designer is een portfolio onmisbaar. Op de portfolio website zijn mijn design projecten te zien. Denk hierbij aan: websites, huisstijl, logo, flyers en brochures.

Ik heb ervaring in het maken van responsive WordPress websites. Goede kennis van HTML5 en CSS3. Iedere dag blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen websiteontwikkeling en -design. Ik heb altijd veel plezier in het gebruiken van Adobe Photoshop en een sterk gevoel voor Look and Feel.

Daarnaast heb ik basiskennis op gebied van online marketing zoals: SEO, Google Analytics en Social Media. Onlangs heb ik het certificaat Google Online Digitale Marketing-training van de Digitale Werkplaats behaald. 

Het is van groot belang om up-to-date te blijven in mijn vakgebied daarom volg ik online cursussen op websites zoals: Udemy, Google Digitale Werkplaats, Codeschool en Lynda.com.

Wil jij meer over mijn portfolio weten of kun je mijn hulp gebruiken neem dan contact met mij op?